Buy Lyrica in canada Buy Lyrica online india Buy Pregabalin online australia Buy Lyrica cheap Buy Lyrica online usa Buy generic Pregabalin online Cheap beer lyrics Buy Lyrica 300 mg online Buy Pregabalin Lyrica uk Order generic Lyrica

3 thoughts on “Backpacking the Balkans

  1. Dette hørtes ut som en fin reise i en spennende del av Europa! Jeg likte meg veldig godt i disse landene selv. Jeg merker dog ikke så mye til uenighetene selv, annet enn at serberne var irriterte på myndighetene deres, og mange av de mente at Kosovo fortsatt var en selvsagt del av landet. Det var sært å ta bussen fra Serbia inn i Kovoso, og se serbiske flagg på alle åsene ved veien, samt store propagandabillboards der det stod at “landet er vårt, hilsen Serbia” osv. Kosovo synes jeg var, som du også nevner, en fredelig sone til tross for dens turbulente (nylige) fortid.

    Kjenner jeg har veldig lyst til å reise tilbake til både Kosovo og Albania. Trenger å oppleve mer av naturen, så jeg håper på et gjensyn snart. 🙂

  2. Pingback: can i buy Pregabalin in canada

Leave a Reply buy Lyrica Pregabalin

Your email address will not be published. Required fields are marked *