Photo diary from Lofoten

DSC08303

Earlier this month I went on a company trip to Lofoten, a group of Islands in Northern Norway. I have never been this far north in Norway earlier and I was really amazed by the stunning nature that met us. We had a great program that included activities like rafting, kayaking, abseiling and hiking. Because this was a company trip and I didn’t organize it, I wasn’t planning to write about it, but the pictures were so beautiful that I had to post them. I am definitely going back to Lofoten in the future!

IMG_9308IMG_8710 IMG_9292Our flight arrived quite late and we went rafting right away. The sunset was amazing!

DSC08312

DSC08273IMG_9467DSC08294We went on a hike that took more than 6 hours. It was really hard, but the views were so stunning and made it worth the struggle!

IMG_9495We kayaking with an incredible view in front of us

DSC08256Skjermbilde 2016-08-24 kl. 22.45.24IMG_9334We stayed in the cutest accommodation ever, “rorbu”. The surroundings were stunning as well! And, we are so much great seafood. I want to go back already!

8 thoughts on “Photo diary from Lofoten

  1. Fantastisk! Det ser bare helt nydelig ut. Regner med at du ikke ble skuffet av din første Nord-Norgetur da 😉 Husker du hva fjellet dere gikk på heter? Jeg hadde håpet på å komme meg til Lofoten selv denne sommeren, men med unntak av turen til Værøy, ble det rett og slett ikke tid (skulle jeg ikke reist bort nå igjen ville jeg absolutt dratt dit)… Typisk at man ikke prioriterer stedene nærmest seg. 😛

    • Ble absolutt ikke skuffet! 😀 Må tilbake. Aner ikke hva fjellet het (var arrangert av bedriften), men det var i alle fall utrolig fin utsikt over Svolvær derfra. Vi gikk fra et punkt til et annet, så fikk se ulike utsikter langs hele ruten. Fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *