Yangshou – a Chinese village

Recently I was looking through my old travel videos and I found this video from Yangshou in China. I went there on a weekend trip in 2013 while I was studying in Hong Kong. Over the years I have spent some time in China, but I have usually stayed in urban areas. I went to the village Yangshou because of the beautiful nature in the area. We started our stay in Yangshou on a river boat in the sunrise, which was amazing! We spent the days in Yangshou enjoying the charming village and its lovely atmosphere. We also went on a trip to the even smaller village Xingping, watched old Chinese play traditional games and ate the most amazing street food I have ever had. I loved Yangshou!

2 thoughts on “Yangshou – a Chinese village

  1. Det så fint ut! Nå ble jeg minnet på at jeg har diverse videosnutter fra forskjellige steder som jeg må få redigert sammen til korte filmer etter hvert. Har du noen tips når det gjelder å finne musikk man kan laste ned og bruke til filmene? Jeg har så lite peiling på sånt 😀

    • Oh, godt spørsmål! Helt ærlig har jeg ikke laget slike filmer på en god stund (har veeldig mange råfilmer som ligger og venter, hehe)… Men før så brukte jeg i alle fall ulike nedlastningssider (men mange av disse er vel lagt ned i dag?), men jeg fant ut hvilken musikk jeg skulle bruke ved å søke på populære/typiske sanger fra de aktuelle landene på google! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *