My winter travel plans!

I just finished my fifth and last exam for this semester, what a feeling! 3,5 years of my studies completed, only 1,5 left. My blog has been quite empty this fall, but now it is time to change that! As a student, I am lucky to have long vacations and a lot of time to travel. On Friday I am leaving for a week in Marrakech, and in early January I will visit Oman, Bahrain and Kuwait. So exciting! I find the Arabic culture very interesting, and I am looking forward to getting to know it better. My next trip after this will be in March, when I will visit Krakow in Poland. I have been to Krakow twice, and I love the city! I have an ever-lasting crush on East-European cities with their charming old towns (and the low price level!), and I never get tired of them.

Anyone else with exciting travel plans?

If you have any recommendations for my trip to Marrakech or to Oman/Bahrain/Kuwait, let me know!

Related Posts

14 thoughts on “My winter travel plans!

  1. Oi, så mange artige reiseplaner du har fremover da! Godt du kommer deg litt ut av landet igjen! Av landene du nevner har jeg kun vært i Marokko, men likte det veldig godt! Mye vakker arkitektur og deilig mat! Gleder meg til å lese om hva du opplever i Oman, Bahrain og Kuwait! =)

  2. Absolutt spennende planer! Er kjempespent på å høre hvordan du liker deg i Oman, Kuwait og Bahrain 😀 God tur, god jul og et riktig god nytt(reise)år!

  3. Hei Maria. Håper du liker Oman! Jeg synes det var et veldig spennende land å reise i. Spent på å lese mer om hvordan du opplever landet.

    Når det gjelder Marrakech, er mitt beste tips å også komme seg ut av denne spennende byen. Ourika-dalen byr på mye vakker natur, flotte kashbahs og en tur opp i Atlasfjellene er også å anbefale. Jeg har skrevet en del om både Oman og Marokko på Reiselykke.

    Kuwait og Bahrain høres også veldig spennende ut. Gleder meg til å lese 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *