Vinn reise til Bahamas! (Sponset video)

Bahamas er en øysamling i Karibien med kritthvite strender, turkist hav og fantastiske temperaturer året rundt. Høres ganske deilig ut, sier du? Nå kan du faktisk vinne en reise til Bahamas!

Bahamas er en populær turistdestinasjon, og de fleste drar til kjente øyer som Bimini Island, Andros Island eler Atlantis. Nå har du derimot sjansen til å besøke en ubebodd øy. Eller, helt ubebodd er den kanskje ikke; det bor nemlig griser der – badende griser! Grilstad gir deg nå sjansen til å besøke denne øya, som heter Big Major Cay, om du er den heldige vinneren av konkurransen deres.

For å delta i Grilstads konkurranse må du ”like” en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin Facebookside, og skrive hvilken Facebookvenn du vil reise med i kommentarfeltet på en av konkurransepostene.

Er du den heldige, vinner du og din Facebookvenn en tur til Bahamas som har en verdi på 35.000 kroner – inkludert både flybillett og hotell, samt en guidet båttur ut til øya Big Major Cay og de badende grisene.

Les mer om konkurransereglene HER.

Uten navn

Sponset innlegg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *