NORGESFERIE: ROAD TRIP

Etter turen til Skjåk, Lom og Galdhøpiggen i juli (som du kan lese om her) tok vi en aldri så liten omvei på veien hjem til Trondheim. Vi kjørte via Geiranger, Ørneveien, Trollstigen og Atlanterhavsveien og fikk sett svært mye av vårt vakre land i løpet av en dag! Jeg har sett alt for lite av Norge, men nå føler jeg at jeg har sett litt i alle fall! Dessuten var vi utrolig heldige med været og hadde en fantastisk dag på veien!

Geiranger er en av Norges mest kjente turistdestinasjoner som ligger i Møre og Romsdal, og står på Unescos verdensarvliste. Utsikten fra fjellet og ned i fjorden er rett og slett fantastisk! 🙂

Trollstigen må være Norges skumleste vei. Herregud, jeg er glad jeg ikke kjørte selv! Ble svimmel av å se ut av vinduet jeg, haha. I dag var den i fin stand, men jeg kan se for meg hvordan denne veien var før i tiden, før den ble asfaltert osv…

Etter mye kjøring kom vi omsider til Atlanterhavsveien, som ligger på Nordmøre. Veien viser rett og slett den fantastiske kysten vi har, med ei spektakulær bru midt i.

 

Instagram

One thought on “NORGESFERIE: ROAD TRIP

  1. Pingback: Weekend trip in Norway | Maria's Adventure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *