HØSTENS REISER

Da var nok et reiseår over. Det startet med en månedes opphold og frivillig arbeid i India, før jeg studerte et semester i Hong Kong, etterfulgt av nok et studiesemester i Australia. I tillegg har jeg blant annet vært på fjellklatring i Nepal, opplevelsestur i Burma, snorklet i Filippinene, shoppet i Tokyo og vært på road trip i New Zealand. For et fantastisk år jeg har hatt!

Nå er det altså over, og jeg er tilbake på skolebenken i Trondheim. Men, det blir nok ikke slutt på reisingen av den grunn. I morgen (!!) reiser jeg til Berlin, Praha, Bratislava og Wien, en roadtrip som ble bestilt på torsdag (spontant!). I september skal jeg endelig besøke Istanbul, en by jeg har drømt om å besøke i mange år, og Cappadocia. I oktober skal jeg en tur til Budapest. Deretter er det eksamensperiode (reiseforbud) i ei stund, før jeg planlegger en liten førjulstur. Anbefal meg gjerne storbyer i Europa som er koselig i førjulstida!

Boracay, Filippinene 2013


Tongariro Crossing, New Zealand 2014


Tokyo, Japan 2013


Kathmandu, Nepal 2013


The Great Barrier Reef, Australia 2014

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *