VIVID SYDNEY

For øyeblikket foregår Vivid Sydney, en årlig festival hvor mye skjer. Hver kveld i nesten tre uker er det gratis lysshow over hele byen, i tillegg til at det er en del andre kulturelle arrangementer. Har ikke så mye mer å si om det, annet enn å vise en del bilder; Sydney i farger! Og som sagt, festivalen er årlig, så om du planlegger å reise til Sydney i mai/juni ville jeg ikke ha gått glipp av dette!

I Darling Harbour er det lysshow og fyrverkeri hver kveld. Det maritime museumet i Sydney har et lysshow som viser et akvarium hver kveld, det ser rett og slett ut som en film i 3D.
 

Obar har alltd en fantastisk utsikt, men spesielt når byen er opplyst under Vivid. Obar er en bar som ligger i George Street i 47. etasje og snurrer rundt, så man får sett hele byen.


Operahuset er selvfølgelig også en del av festivalen. Det lyser i alle farger og mønstre hele kvelden, og i tillegg er det veldig mye annet å se i dette området, rundt Circular Quay og The Rocks.

Harbour Bridge er også en del av lysshowet. Bildene er tatt fra North Sydney. 

På Martins Place er det også mye som skjer. Her er det ikke så mange kjente bygninger osv, men det er satt opp kunst i form av lys.


Som en av Sydneys turistattraksjoner er selvfølgelig University of Sydney en del av Vivid også. Bygget er jo allerede ganske eventyrlig og Harry Potter aktig, så lysshowene passet godt inn!

//At the moment, the yearly festival Vivid Sydney is going on, with light shows and other cultural happenings all around the city. The Opera House is lightning in different colors, the Harbour Bridge is more beautiful than ever and even The University of Sydney is a part of the light show. The festival happens every year in May/June and lasts for around three weeks. 

Follow on Bloglovin

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *