WATSONS BAY

Har man lyst til å komme seg litt ut av storbyen her i Sydney finnes det mange muligheter. De mest populære stedene er strender som Coogee, Manly og Bondi, men nylig har jeg oppdaget en ny perle! Været tillater riktignok ikke så mye strandliv nå for tiden, men Watsons Bay byr både på gåruter, restauranter og en koselig atmosfære i tillegg til et par fine strender. For å komme seg til Watsons Bay tar man båten fra Circular Quay; turen tar ca. 20-30 minutter og du får se en fantastisk skyline i det du kjører fra byen. Båtturen i seg selv er verdt turen!

Watsons Bay har to gåruter som ca. er en time med retur til kaien, så begge kan fint tas samtidig. Som bildende under viser passerer man flotte strender, gigantiske utsikt mot både hav og by samt et koselig fyr. Vi var her på lørdag og hadde en fantastisk dag med rundt 25 grader på det varmeste, noe som er veldig bra med tanke på at det er vinter her nede nå. Flaks for oss at vi opplever den varmeste mai måned på 140 år!

Veldig mange drar til Watsons Bay for å besøke berømte Beach Club som ligger på et hotell her. Her finner man alle slags menneske; det går i bryllup, bursdagsselskap, barnefamilier og diskokledde ungdommer, for bare å nevne noe. Alt i alt var det god stemning og et veldig koselig sted. Maten var helt grei, men kanskje noe overpriset. Det fantes også en annen restaurant like ved (som jeg mistenker har noe mer kvalitet når det kommer til mat, men ikke helt den samme stemningen) samt flere steder som selger take away mat (det går mest i fish and chips). Like ved finnes også en kjempefin park hvor man kan ha piknik.

Jeg angrer veldig på at jeg ikke dro hit tidligere i oppholdet slik at jeg fikk flere turer hit. Absolutt et sted jeg anbefaler om du har noen dager i Sydney!

Watsons Bay is one of the most beautiful places in Sydney. To get there, you need to take a ferry from Circular Quay, and the view of the skyline is amazing. At the bay you will find a couple beautiful beaches, two walking tracks and some restaurants. The walking tracks passes a lighthouse and some spectacular views. If you have a couple of days in Sydney I really recommend to visit Watsons Bay! 

Follow on Bloglovin

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *