OPPDATERING FRA SYDNEY

En oppdatering fra selve livet i Sydney har jeg ikke kommet med på veldig lenge, nesten to måneder siden sist!. Så da var det på tide, mye har skjedd siden sist. I tillegg til noen reiser her og der, så har jeg fått opplevd ganske i Sydney også.

Å være student på University of Sydney er hardt, og tar mye tid. Presentasjoner, høringer, overraskelsesprøver, midterm exams, essays osv er nærmest hver uke, så hverdagene (og en del kvelder og helger) går med på skolearbeid. Heldigvis har jeg veldig interessante fag. Det beste med å ha international business fag i utlandet er at jeg praktiserer fagene hele tiden, så det føles veldig nyttig. Nivået er veldig høyt, men heldigvis har jeg fått greie karakterer hittil. Likevel, det er egentlig mai og juni som er avgjørende. I mai har vi et par store gruppepresentasjoner, et par eksamener og noen innleveringer, i tillegg til at det blir siste innspurt med aktivitet i timene og sånt. I juni har jeg ei uke fri for å lese (study week) før jeg har fire store eksamener, en i hvert fag. Den 26. juni har jeg min siste eksamen her i Sydney, noe som blir veldig deilig etter et såpas hardt semester.

Uansett, jeg har jo hatt litt fritid også. Jeg har testet ut flere av strendene her, og Coogee er min favorittstrand. Manly er også et must, mest pga. utsikten du får når du tar båten over. Dessverre går det mot vinter her nå (dvs. 15 grader), så det blir ikke så mye mer strandliv. Heldigvis er det mye annet å se og gjøre! Jeg har også vært på IMAX Sydney, som er verdens største kino! Skal innrømme at det blir med en gang, det var ganske slitsomt med en såpas stor skjerm, men det var en opplevelse som anbefales. Vi var også på utendørs kino for et par måneder siden, da det var litt varmere. Det var kjempekoselig å sitte i en park å se på film, en helt ny opplevelse for min del. Ellers blir det mye god mat på restauranter, litt shopping (selv om shoppinga egentlig er kjempedårlig her) og sightseeing. Legger ved enda litt flere bilder fra sightseeing rundt om kring i Sydney, det er en nydelig by!

Jeg har også tatt dykkerlappen siden sist! Veldig greit å ta den her framfor i Norge, ettersom at det er mye billigere og ganske fint å få dykke i Autralia. Og jeg fant ut at jeg måtte nesten ta den før jeg dro til Cairns og Great Barrier Reef, så da var det bare å ta sjansen når jeg fikk den! Vi så ikke så veldig mye når vi dykket her (dykket faktisk fra en bay i Sydney), men det var veldig greit.

Manly beach og utsikt fra båten dit:

Coogee beach:

Enda litt mer Operahus og Harbour Bridge:

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *