SNART AVREISE TIL AUSTRALIA!

Da er det under to måneder igjen til avreise! Den 8. februaren går turen først til Melbourne (et lite stopp i Abu Dhabi/Dubai på veien). I Melbourne blir vi i noen dager, før vi tar fatt på en liten roadtrip som inkluderer Great Ocean Road og Coastal Drive mellom Melbourne og Sydney. Den 20. februar ankommer jeg Sydney, hvor jeg skal tilbringe noen måneder! Har allerede funnet meg en (svindyr) hybel som ikke er så langt fra verken sentrum eller universitetet, så det blir bra! Påskeferien er også allerede bestilt, ti dager i New Zealand! Ser med andre ord fram til nok et innholdsrikt semester.

Jeg har forresten blitt nominert under et par kategorier hos Supertravels reiseblogg awards, og har større vinnersjanse om jeg blir nominert flere ganger. Nominer gjerne bloggen min under kategoriene Asiablogg http://www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/asiablogg og fotoblogg http://www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/fotoblogg 🙂

Travel Blog Awards 2014!De beste tilbudene på hotell i Trondheim finner du her hos Supersaver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *