HONG KONG UPDATE

De siste ukene har bare fløyet forbi. Jeg har hatt fire eksamener som heldigvis gikk noe bedre enn forventet, og alt for mange innleveringer og presentasjoner. Det er bare fire uker til neste eksamensperiode starter, så jeg har ikke tid til å ligge på latsida, dessverre. Men, som alltid har jeg fått tid til sightseeing. Til helga stikker jeg forsåvidt til Singapore, så det blir gøy!

Hong Kong Skyline med sitt light show (harry blinkende lys på bygningene og masse støyende musikk, men bygningene er jo et vakket skue uansett).

Tsim sha tsui

Utsikt fra campus og solnedgang! Kan ikke klage på utsikten fra lesesalen akkurat.

Den beste kinesiske restauranten i HK, Spring Deer. Generelt synes jeg at restaurantene i Hong Kong har ganske smakløs mat, men det er noen restauranter som skiller seg ut og har fantastisk mat.

Nan Lian Garden. Kontrastene mellom gammelt og nytt!

Mong Kok, et område i Hong Kong som er skikkelig kinesisk. Markeder med billigkopier og masse street food.

Yuen Po Street Bird Garden. Her kan du kjøpe fugler, eller du kan ta med fuglen din på luftetur, noe mange eldre menn gjør. De går tur med fuglen i bur rett og slett. Fugler er visst veldig populære kjæledyr her, f.eks. står det skrevet i taxiene at det koster en ekstra avgift for å ta med fugler. Sært! Like ved dette markedet finner man også et Gold Fish market, hvor du kan finne titalls av butikker som selger gullfisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *