TOKYO, JAPAN (1)

Torsdag til tirsdag var vi i TOKYO! Tokyo (og Japan i det hele tatt) har jeg drømt om å reist til i mange år, så jeg hadde naturlignok skyhøye forventninger. Og det var helt fantastisk,  enda bedre enn jeg hadde trodd! Kultur, mat, arkitektur, shopping, natur, alt var helt supert. Har utrolig mange bilder og mye å skrive fra denne turen, så jeg tror jeg bare må ta det delvis gjennom flere innlegg!

Sightseeing
Å se alt i Tokyo er en opplevelse utenom det vanlige. Man trenger ikke gjøre noe spesielt, bare gå rundt i gatene og se er mer enn nok. Men vi fikk sett noen typiske turistattraksjoner også! Legger ut litt bilder fra de ulike områdene nedenfor.
Roppogni hills: vi var ikke mye i dette området, men vi dro hit kun for å se utsikten over Tokyo. Mange velger å se utsikten fra Tokyo Tower etc., men det er både billigere, raskere og bedre (man får jo med Tokyo Tower i utsikten) å dra til plasser som dette spør du meg! Og bare se hvor fantastisk det er…

Shibuya, Harajuku og Omotesando: Dette er ett av de mest populære områdene for turister (spesielt jenter som liker shopping). Her ligger kjente Shibuya 109, et svært kjøpesenter med typisk japansk stil. Veldig kult å se! Shibuya Crossing er også veldig kjent, et fotgjengerfelt som flere tusen krysser daglig. Bildet nedenfor viser kaoset når det er grønn mann.

Harajuku er et såkalt hipt område hvor man ser utrolig mye rart, man skulle trodd det var Halloween eller noe hver dag der! Men det er en opplevelse, man får sett den ekstreme siden av den japanske ungdomskulturen. Her finnes også Yoyogi Park, og like ved finner man designerbutikker i Omotesando.

Odaiba: Ikke så mye å se i dette området, men noen bra kjøpesentere var det, i tillegg til et svært, lysende pariserhjul og utsikt over Rainbow Bridge.

Akihabara:  Kjent som Tokyos Electric City. Her finner du alt du trenger av elektronikk til en billigere pris enn hjemme. Det jeg fant mest facinerende var alle butikkene og plakatene med anime!


Shinjuku:
Det beste området i Tokyo om du spør meg! Her tilbragte vi mesteparten av tiden. Det er mye spennende å se, både på gata og i butikkene. Bildene nedenfor viser utsikten fra Tokyo Metropolitan Government Building


Asakusa
: Dette området viser en mer gammeldags side av Japan. Her besøkte vi et tempel og et ellers alt for turistifisert område. Ikke helt etter min smak, noe jeg ikke anbefaler å prioritere om man er i Tokyo i kort tid. Templer finner man flere steder, liksom…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *