OPPDATERING FRA HONG KONG

Da er det sikkert over en måned siden jeg oppdaterte fra Hong Kong, så da var det på tide med noe annet enn bare reiseinnlegg. Den siste tiden i Hong Kong har for det meste gått med til lesing og skole og veldig lite annet…. Vi har nemlig midterms her for øyeblikket som teller rundt 25-30% av sluttkarakteren, og da var det bare å hive seg rundt og starte lesinga. Vi har også ekstremt mange innleveringer osv som teller en del av sluttkarakteren, så det er alt for mye å gjøre. Må innrømme at jeg liker det norske systemet hvor en eksamen teller 100% bedre framfor dette, hvor slutteksamen kun teller 50%…

Så, framover også blir det bare å gjøre ferdig midterms og alle oppgavene. Skal en tur til Singapore i midten av november (fant billetter turretur for 500 kroner, fantastisk!) og kanskje det blir en tur til Mainland China. Ellers vet jeg ikke noe om slutteksamensdatoer eller noe, men jeg reiser i alle fall hjem til Trondheim 22. desember. Har allerede vært her over halveis med andre ord!

Ellers har jeg bestemt meg for å ta neste semester (februar-juni) på University of Sydney! Det sto mellom Sydney og LA, og fant ut at Sydney var bedre på grunn av fagvalg, skolepenger osv. Så det blir spennende, jeg har aldri vært i Australia før!

Båttur i Hong Kong
Ocean Park (populær amusement park i HK), med dyr, utsikt og mye gøyHong Kong Night life (som jeg forsåvidt begynner å bli smålei av nå… Crowds!) Tai O Fishing Village, Lantau Island, Hong KongBig Buddha, Lantau Island, en av HKs mest populære turistattraksjoner:Også slenger vi med et bilde av superkinesiske meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *