TURIST I HONG KONG

Jeg har så vidt hatt tid til å se litt av byen også! Tenkte egentlig at jeg bare skulle legge ut litt bilder fra ulike områder her.

Nå er det mid-autumn festival, som er en viktig holiday her. Vet ikke helt hva det går ut på, men vi har i alle fall fri! Og det er masse kinesiske lys og lamper, og alle spiser moon cake eller noe sånt.

Nedenunder er bildene fra Aberdeen Harbour og Jumbo floating restaurant. Aberdeen Harbour er et kjempekoselig havneområde, med en blanding av gamle fiskebåter, tradisjonelle båter som brukes til turisme og private luksusbåter. Utenfor her finner man to flytende restauranter som er ganske kjent, og det er ganske stilig også!


Selv om Hong Kong ved første blikk består av skyskrapere, blinkende lys og supermoderne infrastruktur, finner man rundt om kring mer gammeldagse og tradisjonelle områder som minner en på at man faktisk er i Kina. På markedene selges all mulig mat som jeg ikke har peiling hva er, og nedenfor ser dere også en typisk slakter – ikke helt den moderne typen… Ganske koselig med disse områdene en gang i blant!

Bildet ovenfor er tatt på “all you can eat and drink”-restaurant, noe vi finner masse av her. Denne typen restaurant var hot pot, altså vi får rå mat av alle slag og koker det selv på bordet. Nedenunder er det et par bilder fra skylinen, utsikten fra Kowloon mot Hong Kong Island.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *