BANGKOK, THAILAND

Etter en liten måned hjemme er jeg ute på reise igjen! Jeg skal være i Hong Kong fram til jul for å være utvekslingsstudent på Hong Kong Baptist University, så dette blir noen spennende måneder. På veien til Hong Kong hadde jeg noen dager i Bangkok og er for øyeblikket i Yangon (Burma). Selv om jeg egentlig skal bo i Hong Kong tror jeg nok at det blir en del reising rundt i Asia når jeg først har base her. Billige flybilletter og mange spennende steder i nærheten er ikke like bra for studiene, men jeg får håpe jeg har en del langhelger!

Mandag fløy jeg til Bangkok. Hadde egentlig ikke planer om å dra dit, men ettersom Norwegian hadde så billige billetter dit ble det et stopp der på veien. Jeg ankom Bangkok tirsdag, og var alt for trøtt til å gjøre noe annet enn shopping (hadde tross alt hoppet over ei natt pga. tidsforskjell). Overraskende bra og billig shopping i Bangkok, noe som ikke var helt bra for meg som allerede hadde overvekt. Onsdag tok jeg elvebåt og så jeg et par sights i Bangkok. Brukte mesteparten av dagen på å skaffe visum til Burma; først stå i to timers kø for å levere søknad på morgenen, deretter det samme for å hente visumet på ettermiddagen. Var litt nervøs ettersom jeg måtte ha ekspressvisum, men det gikk heldigvis bra!

Hittil har jeg hatt veldig dårlig internett, så blogginnleggene fra de siste dagene kommer litt etterhvert. I Burma har jeg ikke en gang mobilsignal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *