SUZHOU

Lørdag dro vi på dagstur til Suzhou, som ligger ca. en times togtur utenfor Shanghai. Suzhou er kjent som Shanghais lille naboby, med baaare ti millioner innbyggere. Plutselig føles Norge, og ikke minst Trondheim, veldig lite, haha. Uansett, Suzhou er først og fremst kjent for parker, kanaler og i det hele tatt en koselig stemning.

Så lørdag morgen dro Silje og jeg tidlig med toget til Suzhou. Alle andre som skulle være med hadde selvfølgelig vært ute før, så de klarte ikke stå opp, typisk. Men, Silje og jeg fikk en super dag uansett! Vi hadde jo bare noen timer i byen, og fikk ikke sett alt vi hadde håpet på. Men vi fikk sett hovedgatene, templer, markeder og parker. Dessuten var det veldig fint å se noe annet av Kina enn kun Shanghai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *