GOODBYE, SHANGHAI

Da har vi reist fra Shanghai! Det var skikkelig rart å reise, men jeg tror nok jeg kommer til å dra tilbake en dag. Shanghai er en fantastisk by som må oppleves, og jeg fikk ikke nok etter to måneder. Dessuten var det veldig kjedelig å dra fra alle vi har truffet der, som vi sikkert aldri kommer til å møte igjen. Men, vi har mye som venter hjemme!

Uansett, jeg må jo fortelle litt om hva vi gjorde de siste dagene i Shanghai. Mandag var vi på akrobatshow, noe man må på når man er i Kina. Kineserne er jo verdensmestere på dette området, noe vi fikk sett! Det var veldig morsomt, og veldig kinesisk, haha. Tirsdag hadde vi siste dag på jobb, noe som var litt rart. Tirsdag kveld hadde vi også en avskjedsmiddag med alle vi kjenner her, noe som var veldig koselig.

Onsdag hadde vi fri hele dagen, og brukte dagen på å pakke. Pakkinga gikk alt annet enn greit, for så det slik, jeg måtte ut for å kjøpe ny koffert og alt. Vi fikk omsider med oss alt, selv om jeg ikke kan se for meg hvordan dette skal gå når vi skal pakke opp og igjen flere ganger de neste dagene. Stress! Uansett, onsdag kveld dro vi til The World Financial Center for å se utsikten over Shanghai fra 92. etasje, samt for å se litt rundt i Pudong. Noe som er litt kjipt med å dra er forresten at det har blitt kjempevarmt her. Snittemperaturen har steget nesten 20 grader på under en måned! Men det er tydeligvis veldig vanlig at det går fra å være veldig kaldt til veldig varmt i løpet av mars. Ikke slik som Norge da, med andre ord? Men, det blir godt å komme hjem likevel 🙂

Nå er vi i Beijing, og bor hos Thea og Eirin de første to nettene, før vi skal bo downtown fra lørdag til mandag. Vi har masse vi skal gjøre i Beijing, som den forbudte by, sommerpalasset, den kinesiske mur osv. Det blir bra! Og mandag drar vi til Doha, hovedstaden i Qatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *