PUSHKAR, INDIA

Tirsdag og onsdag tilbragte vi i Puskar, som er en veldig liten by målt i indisk standard, men likevel tiltrekker seg en del folk pga. sin status som hellig, hinduistisk by. Den lille byen er full av fargerike bazarer, kameler og kuer. Veldig kult å se!

Tirsdag var vi på kameltur i ørkenen. Vi red i ca. 1,5 time før vi kom fram til en liten gård hvor vi spiste en tradisjonell middag hos en indisk familie. Maten var kjempegod, og ingen ble overraskende nok matforgiftet! Selve rideturen var også en opplevelse. Jeg har jo ridd kamel før i Egypt, men dette var noe annet. Dessuten fikk vi se mye av naturen rundt, som var veldig fint! Høye fjell, ørken og solnedgang.

Onsdag tilbragte vi i sentrum. Vi så litt på folkelivet, bazarene osv. De fleste av oss kjøpte vesker av kamelskinn, så det blir spennende å se hvordan det går i tollen? Uansett, jeg og Silje shoppet litt for mye i Delhi så det ble mest titting på oss pga. bagasjeplass. Vi så også på innsjøen her, som er en hellig ?gath? hvor hinduene vasker seg. Interessant! Noen av jentene, blant annet Silje, bestemte seg også for å ta en tradisjonell henna denne dagen, som dere ser på bildene.

Maten vi fikk servert hos den indiske familien. Ikke spør hva det er…

Litt fra gatene rundt om i Pushkar:

Silje som får henna.