KRABI, THAILAND

Lørdag reiste vi fra Kuala Lumpur til Krabi i Thailand. Reisen som skulle være grei og kun ta et par timer, ble litt av et stress. Først kom shuttelen vår til flyplassen for sent, og deretter måtte vi gjennom en taxikontroll osv. Var sykt stressa, men ankom flyplassen en time før flyet gikk, så vi trodde vi akkurat skulle rekke det. Men neida, terminalen vi skulle på lå selvfølgelig 20 minutter unna med taxi. Heldigvis og mot alle odds rakk vi til slutt flyet selv om boarding og gate var stengt da vi ankom! Imponerende av AirAsia, som er kjent for dårlig service. Så vi ankom Krabi i tide, jej!

Resorten i Krabi er kjempefin og stor, ligger ved stranda, har bassenger, er omgitt av regnskog og ligger rett ved Ao Nang (tidenes mest harry sted), så vi er storfornøyde. Vi bor i en superkoselig bungalow. Naturen og havet her er nydelig, så det blir bra med noen utflukter i løpet av uka. På onsdag skal jeg på en jungeltur, før jeg skal ut til Phi Phi Islands på torsdag. Vi skal være her fram til fredag kveld, da vi drar til Sør-Korea. Er deilig med litt avslapning og feriestemning før vi begynner å jobbe i Shanghai i neste uke!

Søndag, mandag og tirsdag slappet vi bare av ved bassenget på hotellet og sjekket ut stranda her. Stranda i Krabi var ikke så veldig fin, så foretrekker nok bassenget eller å dra ut til øyer de neste dagene. På ettermiddagene har vi spist ute, og sett litt i Ao Nang. Ao Nang er et grusomt harry sted med bare svensker og nordmenn. Alle skiltene er til og med skrevet på norsk… Huff. Ikke helt min type plass, men deilig med litt charterturister etter India-turen hvor vi ikke så noen skandinavere. Uansett, vi koser oss! 


Bungalowen vår.Resorten.Spa, her spises føttene mine rene av fisker…Billig middag står for tur! Gatemarked.Fornøyd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *