FREMME I DELHI, INDIA

Da har vi endelig kommet fram i India! Vi reiste søndag kveld, hadde ei lang og søvnløs på Gardemoen før vi tok flyet til Delhi via Brussel i går. Da vi kom fram til hotellet var vi utrolig slitne, så det var deilig å komme fram. Hotellet skulle liksom være i Delhis beste distrikt, sentralt, rent og fint. Men nei. Strøket var så skummelt at vi ikke kunne gå ut, hotellrommet var ikke vasket (skitne laken, bad osv) og i det hele tatt ganske ubeboelig, dessuten lå det ca. 45 minutter fra sentrum… Så i dag skiftet vi hotell, så nå bor vi på et bedre Hilton hotell, så nå er vi fornøyde! I dag har vi kost oss med fantastisk indisk mat og kjørt rundt og sett flere attraksjoner som templer, moskeer osv og deler av Old Delhi.

Det vi har sett av India i dag var egentlig som vi forventet. Mye slum, søppel og forurensning, vi ser for eksempel ikke mer enn et par hundre meter foran oss pga. den skitne lufta. Det er store folkemengder over alt, trafikken er helt crazy, man ser at det bor rundt 15 millioner mennesker her! Folk er veldig hyggelige, og kjempemange stopper på gata og spør om å ta bilde med oss – skulle trodd at de var mer vant til vestlige turister, men tydeligvis ikke. I dag leide vi som sagt en sjåfør som kjørte rundt og viste oss de største attraksjonene i Delhi. I morgen fortsetter vi på rundturen, før vi tenker å ta turen til diverse markeder. Deretter har vi torsdag og fredag her i Delhi også, før vi reiser på rundturen som varer i 12 dager.


Vårt første hotellrom……..Og her bor vi nå, herlig med litt “luksus” før vi skal reise rundt og bo på hosteller og tog!
Red Fort.Jama Masjid, Indias største moske. De tre neste bildene er også herfra.
Parlament.Lotus Temple.