STONE TOWN, ZANZIBAR

Nå er vi på Kendwa og har vært her siden mandag. Jeg har ikke trådløst nett her, og derfor har det ikke blitt noe blogging. Torsdag til mandag var vi i Stone Town, som er en del av hovedbyen her på Zanzibar. Byen var helt klart preget av turisme, men ganske koselig og gammeldags. Tre av dagene endte vi med og bare å være i Stone Town.  En av dagene dro vi på kryddertur, siden Zanzibar er kjent som krydderøya. Det var helt ok, men ikke spesielt spennende.

På søndag skulle vi egentlig på Prison Island for å se kjempeskillpadder og snorkle, men det begynte å regne noe helt utrolig og det tordnet og lynet, så den turen ble det ingenting av. Vi var ute i gatene og gikk når regnet startet, og måtte stille oss på en trapp med mange afrikanere for å unngå flommen som kom etter bare ti minutter. Afrikansk regn er helt utrolig når det først kommer, så da ble øyturen dessverre avlyst.

Nå er vi som sagt på Kendwa som er på nordkysten, og skal være her til søndag. På søndag drar vi til Dar Es Salaam, deretter Arusha på mandag før vi reiser hjem til Norge på tirsdag! Blogger bilder fra Kendwa senere.