PAJE, ZANZIBAR (2)

I morgen drar vi fra Paje (østkysten av Zanzibar) til Stone Town, som her en del av hovedbyen her på Zanzibar. Det blir deilig å gjøre noe annet enn å bare ligge på stranda, som jeg blir litt lei av i lengden! Her bor vi jo på en resort, så er ikke så mye annet i gjøre.Stone Town er en by med mye å se, og i tillegg skal vi ut til en øy å se kjempeskillpadder og på kryddertur. På lørdag kommer Carete og Cecilie, før alle fire drar videre til Kendwa (nordkysten av Zanzibar) på mandag.

Måtte bare legge ut noen flere bilder av stranda her. Som sagt, kjedelig med tidevannet pga. bading, men det er jo så fantastisk fint og spesielt! Herlig at det nesten ikke er noen andre turister her. Interessant å se alle de afrikanske damene som står og leter etter fisk (eller noe slikt) flere hundre meter utover havet, i sine fargerike kjoler!