WORLD SIGHT DAY

I dag er det den internasjonale øyedagen, World Sight day, visste dere det? Nei, deeet var ikke vi klare over heller. Men Haydom Hospital var tydeligvis valgt ut til å feire dette i år blant mange sykehus i regionen, og feiret dette stort! Vi ble bedt om å ta bilder av det viktige besøker, forestllingen og toget de lagde for hendelsen til nettsiden, og trodde først at det var Tanzanias nasjonaldag eller noe. Men neida, det er øyedagen, og den feires som 17. mai her. Veldig sært,, men det var litt gøy at det skjedde noe nytt. Alle sykepleierstudentene deltok (legg merke til de kule, rosa uniformene!), og mange folk fra landsbyen og barn fra skolene.  Det var sang, skuespill, opptog og taler.

Ellers jobber vi fortsatt stort sett på CCU i tillegg til å arbeide med nettsiden osv. I dag fikk alle babyene vaksiner, så det har vært litt av et styr med skriking og hyling. Vi har fortsatt sju babyer, og ingenting har forandret seg siden sist jeg blogget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *