SAFARI OG PEPONI NESTE

I morgen drar vi på ferie! Gleder oss kjempemasse. Vi har jo på en måte hatt feriefølelse hele tiden mens vi er her, men det blir deilig med litt avveksling. Så nå har vi hatt siste arbeidsdag på to uker. Når vi kommer tilbake til Haydom skal vi være her i tre eller fire uker å jobbe, før vi drar på ferie igjen, da til Zanzibar og diverse andre steder. Men i morgen drar vi altså, og er ikke tilbake her før søndag om to uker. Vi har med oss både nett og pc på reisen, så regner med at jeg får oppdatert bloggen i løpet av turen!
Reiseruten vår:

17. – 18. september: Arusha

18. – 23. september: Safari. Vi skal innom de kjente nasjonalparkene Serengeti, Ngorongoro, Tarangire og Lake Manyara. Skal reise på budget camping, så vi skal bo i telt og antakeligvis være i en gruppe med rundt tre andre.

23.- 24 september: Arusha

24. September – 1. oktober: Peponi. Skal bo på stranda et sted mellom byene Pangani og Tanga. Skal bo i telt på stranda, men det skal visst være veldig fint!

1.-2. Oktobe: Arusha -> tilbake til Haydom

Forresten, et par bilder av våre søte babyer 🙂

I dag har vi forresten vært på 4CCP, the four cultural center programme. Det er et program som skal hjelpe de tradisjonelle stammene i området (Datoga, Iraqw, Hadzabe og Iramba) å ta vare på tradisjonene deres og å få de til å samarbeide bedre. Uansett, de har i alle fall et besøkssenter, som viser hvordan de forskjellige stammene bor og lever. Vi gjorde det i sammenheng med research for nettsiden, og det var ganske interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *