FLYTTING OG FJELLTUR

I dag har vi flyttet!! Vi bodde jo på gjestehuset før, som var ok, men det var lite og trangt for to. I tillegg måtte vi spise tre måltider på gjestehuset hver dag ? og lunsj og middag består som regel av seig geit i saus, så det har ikke blitt mye mat på oss i de siste dagene. Men nå har vi flyttet inn i rekkehus, med en stor og fin bakhage, kjøkken osv. Leiligheten er ikke veldig stor, men nå har vi stue, kjøkken, bad og soverom, så det blir mye mer plass. Den ene sengen står for så vidt i stuen, så det kunne vel vært litt bedre – men vi er fornøyde! Hagen er ideell å ha, siden vi ikke kan sole oss i bikini andre steder enn i private hager her. Naboene er også kjempekoselige, et par fra Norge, ei jente fra Sverige, ei jente fra Nederland og et par lokale folk.

 

Fra nå av skal vi altså lage mat selv. Litt vanskelig, ettersom vi verken får tak i kjøtt eller melkeprodukter her til vanlig. Egg, mel, sukker, salt og grønnsaker er det meste vi får tak i, så? om noen har noen mattips, kom med dem. Vi prøver å være kreative, men det blir nok mange potetretter, pannekaker, omeletter og paier framover?


Nydelige rekkehuset vårt!
Stuen! Vakker innredning, sikkert hentet fra norske hjem på 80-tallet eller noe. Som alt annet her!

Bakhagen vår…

I dag har vi også vært på fjelltur! Vi kjørte i ca. en halvtime med en landcruiser på tidenes mest humpete vei, men vi begynner å bli vant til disse afrikanske veiene nå. Deretter gikk vi opp på toppen av et fjell for å se utsikten og solnedgangen. Det var kjempefint, og veldig koselig! Deretter spiste vi på en restaurant i ?byen? like ved sykehuset. Prisene her overrasket stadig – vi betalte rundt 300kr for buffet og drikke for 20 personer. Ikke verst!

.

Legg merke til bil- og buemannen. Han bor mellom noen steiner på toppen, og jobber med å passe på en telemast på toppen slik at ingen stjeler deler av den – så han er på fjellet hele tiden. Og om noen mistenkte kommer, så skyter han dem bare med pilen liksom.  Slikt finner man bare i Afrika…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *